Възраждане“ подготвя петиция срещу решението на Конституционния съд относно референдума за еврото.

...
Възраждане“ подготвя петиция срещу решението на Конституционния съд относно референдума за еврото.
Коментари Харесай

Копейкин подготвя петиция срещу решението на КС за референдума за еврото

„ Възраждане “ приготвя петиция срещу решението на Конституционния съд относно референдума за еврото. Това сподели през днешния ден ръководителят на организацията Костадин Костадинов по време на митинг, който партията провежда на Пристанище „ Варна - Запад “.

След изборите през юни петицията ще бъде изпратена в Европейския парламент (ЕП). Ще създадем по този начин, че българското държавно управление посредством Брюксел да съблюдава Конституцията и да стане ясно, че демокрацията не може да се потъпква, сподели още водачът на „ Възраждане “ и добави, че петицията ще бъде направена дружно с техни сътрудници от други страни и ще бъде подкрепена освен от български жители.

Изпълнихме безусловно всички законови условия, само че все пак така наречен законотворци поругаха закона и подцениха волята на 600 000 българи, съобщи Георги Георгиев от „ Възраждане “ - Варна. Той посочи, че стачкуват на Пристанище „ Варна – Запад “, тъй като то е значим обект, само че е надалеч от капацитета, който има. Георгиев го съпостави с врата в Констанца, който генерира добавена стойност, до момента в който при нас няма непрестанен поток от кораби и бизнес. Затова сме тук - да обърнем внимание на това, сподели той и изрази мнение, че регионът на Варненското езеро би трябвало да генерира добавена стойност и работни места, а в този момент нещата са застинали и не помръдват и някои от огромните шипингови компании даже нямат офиси в крайморския град.

Преди дни от „ Възраждане “ оповестиха, че ще продължат да стачкуват против решението на Конституционния съд по отношение на референдума за еврото, като местата на техните акции няма да бъдат огласявани авансово.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР